Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Utorok, 9. mája 2017

Utorok, 9. mája 2017

E-mail Vytlačiť PDF

Utorok, 9. mája 2017 je pre budúcnosť našej školy nazaj významným dňom. Na prijímacie skúšky v prvom termíne prvého kola k nám prídu budúci prváci, ktorých tento rok môžeme prijať opäť do troch tried, najviac 93. Veríme, že sa vám bude na OA v Prievidzi dobre študovať.

Pre 45 prihlásených tretiakov ponúkame vzhľadom k tomu, že sme certifikačnou školou pre elektronické certifikačné merania NUCEM, účasť v atraktívnej vedomostnej súťaži o Európskej únii formou online elektronického testovania (podobného elektronickej maturitnej skúške), Mladý Digitálny Európan 2017. Nástup týchto tretiakov je o 8:30 hod v troch počítačových učebniach OA v Prievidzi. Pre dobrý výsledok v súťaži s preštudujte ešte raz všetky dostupné materiály. 

Kurz letných pohybových aktivít v prírode pre druhákov je od 5. do 12. mája 2017. V utorok 9. mája sa všetci druháci - plavci stretnete o 9:00 hod pred bazénom pri ZŠ Chalupku v Prievidzi. Zdôrazňujeme našim druhákom a ich rodičom - využite jedinečnú možnosť naučiť sa plávať alebo zlepšiť si svoju plaveckú výkonnosť pod vedením kvalifikovaných vyučujúcich telesnej a športovej výchovy. 

Ostatní druháci, všetci prváci (aj I. P) a tí tretiaci, ktorí nejdú na školské kolo vedomostnej súťaže, sa zúčastnia oslavy mieru a jednoty Euróopskej únie, sviatku Dňa Európy, v prievidzskom mestskom parku. Naša škola je jednou z 15 škôl z celého Slovenska, zapojených vo vzdelávacom programe Ambasádorská škola Európskeho parlamentu. Zraz je o 8:30 hod pri bazéne ZŠ S. Chalupku v Prievidzi. Doneste si športovú obuv na behanie. Súčasťou osláv sú aj Európske solárne dni, ktorých sa zúčastňujeme už po siedmy krát. 

Naši štvrtáci a II. P majú mimoriadny rozvrh - predmaturitné vzdelávanie vo vybraných maturitných predmetoch. 

Posledná zmena na Piatok, 05 Máj 2017 17:20  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články