Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Naši absolventi si preberajú maturitné vysvedčenia

Naši absolventi si preberajú maturitné vysvedčenia

E-mail Vytlačiť PDF

Po ústnych skúškach v týždni 21. - 25. mája 2018 si 76 našich čerstvých absolventov v týchto dňoch preberie maturitné vysvedčenia. Celkové štatistiky maturitných skúšok naznačujú, že najlepšie maturanti odpovedali z predmetu ANJ na vyššej úrovni, potom z teoretickej časti odbornej zložky a zo slovenského jazyka a literatúry. Najťažšou "prekážkou" ku získaniu maturitného vysvedčenia bola tento rok praktická časť odbornej zložky, ktorú si musia pätnásti maturanti v septembri zopakovať. Jednej žiačke školská maturitná komisia schválila opravnú skúšku z anglického jazyka v septembri 2018. Ďalšie tri žiačky, ak ukončia štvrtý ročník v auguste, môžu ešte zmaturovať v náhradnom termíne v septembri. Úspechom našich tohtoročných maturít je zvládnutie e-maturity zo SJL a MAT, nadpriemerné výsledky EČ v SJL, AJ1 aj AJ2, bezproblémový a beznámietkový priebeh všetkých častí a foriem maturitnej skúšky, výborné odpovede mnohých štvrtákov v skúškach z profesijných predmetov a z jazykov.

Ďakujeme všetkým maturantom, organizátorom, triednym učiteľom p. Kontrovej, p. Malegovi, p. Hofierkovej a p. Jakubisovej, všetkým vyučujúcim a skúšajúcim a v neposlednom rade predsedom maturitných komisií, ktorí boli tentokrát z Prievidze, z Handlovej a z Trenčína.  

Milí absolventi, blahoželáme vám ku ukončeniu štúdia na Obchodnej akadémii v Prievidzi a prajeme vám úspešné zapojenie sa do sveta práce alebo do ďalších, nadväzujúcich foriem štúdia. Veríme, že budete na školu spomínať len v tom najlepšom, prispejete k šíreniu dobrého mena našej sedemdesiatročnej OA v Prievidzi a využijete všetky vedomosti a zručnosti, ktoré ste nadobudli, pre osobný prospech, pre lokálnu komunitu - svoj región a pre Slovensko.

Posledná zmena na Utorok, 29 Máj 2018 16:23  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články