Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Tešíme sa na nový školský rok 2019/2020

Tešíme sa na nový školský rok 2019/2020

E-mail Vytlačiť PDF

V novom školskom roku sa môžeme tešiť najmä na príjemné stretnutia s učiteľmi, so spolužiakmi, spolupracovníkmi, rodičmi, partnermi a ďalšími priaznivcami Obchodnej akadémie v Prievidzi. Veď čo najviac nás, ľudí, zaujíma? Predsa hlavne druhí, iní ľudia! Energicky a s chuťou pripravujeme množstvo aktivít - duálne vzdelávanie, ISIC, UNESCO, IT akadémia, tematické zážitkové exkurzie, inklúzia, integrácia, rozvojové projekty, Erasmus+, eTwinning, KROS Alfa a Omega, ZAV, SIP, SOČ, JA Slovensko, EPAS, Euroscola... Ale aj výmena okien, radiátorov, žalúzií, vynovenie fasády, nové multifunkčné ihrisko, obedy vo výdajnej školskej jedálni, podnikateľská činnosť školy... Inovujeme školský vzdelávací program, obohacujeme výchovno-vzdelávací proces o rôzne nové, efektívne a moderné formy, metódy a obsahy všeobecného vzdelávania aj odborného vzdelávania a praktickej prípravy. Hrdosť na našu školu podporí aj významné skrášlenie exteriérov a interiérov, zlepšenie pracovného a životného prostredia.

Prvé týždne školského roka 2019/2020 budeme ešte musieť v škole tolerovať doznievajúcu stavebnú činnosť. Preto sme zabezpečili potrebný počet učební na vyučovanie, maximálne využívame napríklad prístavbu, ktorú nezaťažili žiadne aktuálne stavebné práce. Časť hlavnej budovy, školský dvor, šatne, niektoré kmeňové a odborné učebne v hlavnej budove a ani telocvičňa sa dočasne nebudú môcť využívať na vyučovanie kvôli hygiene, kultúre práce, bezpečnosti a ochrane zdravia i verejného majetku. Ďakujeme za trpezlivosť, veríme v pozitívny prístup a máme radosť z toho, že projekt zníženia energetickej náročnosti budov Obchodnej akadémie, spolu s ďalšími inováciami, prinesie všetky očakávané priaznivé výsledky pre žiakov, rodičov, zamestnancov, i celú lokálnu komunitu.

Školský rok sa začína 1. septembra 2019. Školské vyučovanie sa začína 2. septembra 2019 (pondelok) od 8.00 h. Školské vyučovanie v prvom polroku školského roka sa končí 31. januára 2020 (piatok). Tu je kalendár školských dní do konca 2019:

 

Posledná zmena na Utorok, 17 September 2019 17:14  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články