Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Školská slávnosť otvorenia multifunkčného ihriska

Školská slávnosť otvorenia multifunkčného ihriska

E-mail Vytlačiť PDF

V pondelok 14. októbra 2019 o 13:30 budeme na Obchodnej akadémii, F. Madvu 2, Prievidza slávnostne otvárať novovybudované multifunkčné ihrisko. Pripravujeme zaujímavý program a strihať pásku, trochu si zahrať futbal s našimi žiakmi príde aj župan TSK.

Trenčiansky samosprávny kraj investoval do výstavby tohto, štrnásteho multifunkčného ihriska na škole v kraji viac ako 150 tisíc eur. V priebehu septembra a októbra 2019 ho vybudovala firma ECO RUBBER, s.r.o. z Martina.

Naše nové ihrisko má dva bezbariérové vstupy, umelé osvetlenie, povrch z tartanu, mantinely a ochranné siete, je určené na futbal, volejbal, tenis, basketbal a florbal.

Multifunkčné ihrisko zlepší podmienky na športovanie, vyučovanie telesnej a športovej výchovy, mimoškolskú činnosť nielen v našej škole ale aj v našom meste. Mnohí žiaci a absolventi Obchodnej akadémie v Prievidzi majú svoj podiel na úspechoch v kolektívnych aj individuálnych športoch v poslednom období. VK Prievidza je dvojnásobným víťazom volejbalovej extraligy mužov (2018, 2019). BC Prievidza je štvornásobným víťazom basketbalovej extraligy mužov (1994, 1995, 2012, 2016).

Aj samotná Obchodná akadémia Prievidza získala za svoju históriu viac medailí na majstrovstvách republiky - v orientačnom behu, vo futbale, hádzanej, v basketbale aj v ďalších športoch. V roku 2017 sme zvíťazili v celoslovenskom finále vo veľkom futbale žiakov SŠ. Aktuálne na škole študujú reprezentanti Slovenskej republiky v karate, v golfe, vo volejbale, v basketbale...  Prvákom na našej škole je aj nádejný paralympionik v zjazdovom lyžovaní zrakovo postihnutých. 

Posledná zmena na Utorok, 08 Október 2019 17:22  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články