Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Elektrická závada v podkroví prístavby školy odstránená

Elektrická závada v podkroví prístavby školy odstránená

E-mail Vytlačiť PDF

V priestoroch podkrovia prístavby OA Prievidza pracujú od februára 2024 v národnom projekte Podpora zamestnateľnosti v regióne horná Nitra II  skúsení tútori, ktorí tu majú k dispozícii väčšiu plochu kancelárskych aj konferenčných priestorov. Keďže počty zapojených rekvalifikantov prekonávajú rekordnú hranicu, tútori potrebovali nové priestory, kde by mohli naraz viesť až 4 skupiny bilancie kompetencií, ale aj ďalšie menšie skupinky či individuálne sedenia.

Škola predtým s pomocou svojho zriaďovateľa, Trenčianskeho  samosprávmeho kraja, realizovala potrebnú úpravu a renováciu priestorov, niektoré stavebné práce a opravu internetového pripojenia. OA Prievidza vypožičala na účely projektu dostatok vhodných priestorov, poskytla aj množstvo  materiálneho vybavenia, drobné práce a služby ako aj všetku potrebnú súčinnosť.

V súvislosti s inštaláciou internetu, dochádzkového systému a inej stavebnej činnosti sa objavila v elektrickej inštalácii určitá nepríjemná závada, ktorá však bola po nevyhnutnej analýze problému a po zásahu špecialistov v krátkom čase odstránená. Ďakujeme účastníkom a zamestnancom projektu za pochopenie, za trpezlivosť, tiež Trenčianskemu samosprávmemu kraju za ústretovosť a odbornú spoluprácu pri riešení poruchy. Veríme, že aj naďalej dokážeme prekonávať prípadné prekážky. Totiž  OA Prievidza všestranne podporuje ciele národného projektu, ktorý pomáha ľuďom z regiónu hornej Nitry dotknutých ukončením ťažby uhlia, nájsť nové uplatnenie na trhu práce.

Posledná zmena na Streda, 27 Marec 2024 16:18  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články