Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Týždeň dobrovoľníctva v našej škole

Týždeň dobrovoľníctva v našej škole

E-mail Vytlačiť PDF

Naši žiaci sa rozhodli podporiť projekt mesta Prievidze Týždeň dobrovoľníctva - Mladí pre Prievidzu, ktorý sa uskutočňuje v dňoch od 3. júna do 9. júna 2017. V tomto týždni v čase po vyučovaní budeme v stredu 7.6. pracovať na dvore Klubu dôchodcov na Bojnickej ulici, vo štvrtok 8.6. chceme maľovať čiary na ihrisku na sídlisku Zapotôčky a zároveň upevňovať žiacky kolektív v Mestskom parku.

Naše úsilie vyvrcholí v piatok 9. júna 2017, kedy sa OA Prievidza už po piatykrát zapojí do celoslovenského DŇA DOBROVOĽNÍCTVA, a to s podporou Nadácie Pontis a zamestnaneckého grantového programu Slovenských elektrární. Naším cieľom je tento rok opiľovanie konárov, úprava trávnikov, natieranie školského plotu, ako aj presádzanie školskej zelene. Touto cestou pozývame všetkých zamestnancov školy, jej žiakov, ako aj priateľov našej školy, aby nás prišli podporiť. Náš Deň dobrovoľníctva začína o 13:45 hod., predpokladaný koniec je okolo 17:00 hod. O občerstvenie (aj guláš od pána Milana Svitka - Stravovňa), pitný režim je postarané. Tešíme sa na Vás.  :)   

Posledná zmena na Sobota, 10 Jún 2017 11:28  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články