Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Deň dobrovoľníctva 2017

Deň dobrovoľníctva 2017

E-mail Vytlačiť PDF

V piatok 9.júna 2017 sa na dvore OA Prievidza stretli 45 dobrovoľníci, aby podporili svoju školu a zároveň sa zapojili do celoslovenského Dňa dobrovoľníkov. Po roku sme sa opäť zvítali s partiou našich priateľov zo Slovenských elektrární, závod Zemianske Kostoľany, ktorí nám prišli pomôcť hlavne s ťažkými fyzickými prácami - spolu s mužskými členmi zboru opiľovali prevísajúce konáre stromov. My ostatní sme sa venovali natieraniu plota, presádzaniu kvetín a ošetreniu trávnikov v areáli školy. Roboty bolo dosť, ale i ochotných rúk, a tak sme všetky práce splnili v plánovanom časovom limite. Dobrú náladu umocnil skvelý guláš od nášho sponzora, more jahôd, skvelý melón, ale predovšetkým výborná atmosféra plná smiechu.

Všetkým dobrovoľníkom, žiakom, kolegom, priateľom školy z radov zamestnancov SE, a.s, ale i našej bývalej kolegyni K. Bubnášovej, sa chceme touto cestou poďakovať za kus vykonanej práce. Osobitná vďaka patrí nášmu sponzorovi p. M. Svitkovi - Stravovňa, ale hlavne ambasádorovi projektu RZ pri OA Prievidza ZELENÁ UČĚBŇA v zamestnaneckom grantovom programe SE, a.s., pánovi  J. Gendiarovi za podporu a ochotu. 

V piatok sa pre našich študentov uzavrel aj Týždeň dobrovoľníctva - Mladí pre Prievidzu, ktorý usporiadalo mesto Prievidza. Naši dobrovoľníci pod vedením predsedníčky ŽŠR H. Ďurišovej po vyučovaní upravovali chodník v Klube dôchodcov na Bojnickej ceste, namaľovali čiary na futbalovom ihrisku na Zapotôčkoch, spoznávali sa na stretnutí v mestskom parku. Svoje aktivity ukončili v piatok na dvore svojej strednej školy. Čo dodať? Svojou účasťou ste ukázali, že škola nie je len o učení, ale i tom, že občas sme schopní obetovať kúsok svojho voľného času v prospech iných. 

   

Posledná zmena na Utorok, 13 Jún 2017 08:31  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články