Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Program prvého dňa v škole

Program prvého dňa v škole

E-mail Vytlačiť PDF

Milí žiaci, v pondelok, 2. septembra 2019 sa po prvý krát stretneme v škole. Začína prvý polrok školského roka 2019/2020. Príchod do školy je ako obvykle, do 7.50 h. Časť školy je ešte staveniskom, preto príďte hlavným vchodom, pípnite si a choďte rrovno do vašej dočasne určenej kmeňovej učebne. Prváci budú v U21 a U22, druháci v U23 a U24, tretiaci v N23 a U19 a štvrtáci v N21, N22. Pomaturitní študenti majú zápis v klubovni v prístavbe a II. P je v N14. Z bezpečnostných a technických príčin nemôžete vstupovať do šatní, do priestorov hlavnej budovy vpravo od hlavného vchodu, ani na školský dvor. Nesmiete ani otvárať veľké okná, prepínať ventily na radiátoroch, poškodzovať ani premiestňovať vybavenie a zariadenie učební, pohybovať sa mimo určených trás. Do rekonštrukcie školy už boli vynaložené veľké finančné prostriedky a všetci sa tešíme a sme hrdí ako pekne bude naša vynovená škola vyzerať a bude slúžiť svojmu účelu ešte mnoho rokov.

Okolo 8.05 zaznie v školskom rozhlase slovenská štátna hymna, nasleduje príhovor riaditeľa školy a potom vám už triedne učiteľky dajú informácie, pokyny, tlačivá a poučenia. Prváci dostanú dochádzkové čipy, ISIC karty a prístupy do svojho konta edupage od svojich triednych učiteliek, formálne sú našimi žiakmi až od prvého septembra 2019. Ale môžu si vopred rozmyslieť, či si dopoludnia priamo v škole objednajú na utorok obed, po 13.00 hodine to už nebude možné, až na stredu a ďalšie dni. V utorok bude na obed Polievka zeleninová, Lievanka, Sotté z kuracích pŕs, Ryža dusená s kukuricou, Citronáda. Rozvrh na utorok a stredu pre prvákov je podľa harmonogramu kurzu Svet školy. Celý výchovnovzdelávací proces našej školy ide už od utorka podľa platného rozvrhu a podľa pokynov denného zastupovania.

Každý, kto by chcel už na druhý deň, v utorok 3. septembra 2019, obedovať v našej výdajnej školskej jedálni, musí si najneskôr do pondelka 13.00 objednať stravu cez svoje edupage konto alebo s ISIC preukazom či dochádzkovým čipom priamo na objednávkovom termináli v miestnosti jedálne. Samozrejme, podmienkou je, že už musí byť zaevidovaná vaša platba na ten finančný účet, čo je v návratke výdajnej školskej jedálne.

Posledná zmena na Pondelok, 02 September 2019 16:04  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články