Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Nové opatrenia od 26. októbra

Nové opatrenia od 26. októbra

E-mail Vytlačiť PDF

Vláda SR prijala 22. októbra 2020 nové opatrenia na základe odporúčaní Ústredného krízového štábu. Ministerstvo školstva oznámilo aktuálne opatrenia pre školy platné od 26. októbra 2020. Riaditeľ školy vydal pokyny na organizáciu výchovno-vzdelávacieho procesu v Obchodnej akadémii, F. Madvu 2, Prievidza od 26. októbra 2020. Tieto opatrenia nám dávajú rámec pre organizáciu a realizáciu výchovno-vzdelávacieho procesu školy a treba ich v najbližšom období dodržiavať. 

V stručnosti ide o: uzatvorenie škôl, obmedzenie hromadnej dopravy, zákaz vychádzania, režim na hraniciach, plošné testovanie, zmenu termínu jesenných prázdnin, zákaz niektorých školských aktivít, úpravu pracovnoprávnych vzťahov, mimoškolskej činnosti... Logika káže, aby ani žiaci s učebnými zmluvami nešli aspoň počas zákazu vychádzania na pracoviská v duálnom vzdelávaní. Svet sa zmenil, čo všetko nám už dokázal ovplyvniť koronavírus!? Napriek všetkému sa snažme podľa najlepšieho svedomia a vedomia pokračovať v práci a štúdiu pre lepšiu budúcnosť. Nadovšetko je dôležité - dávajme si teraz veľký pozor, chráňme si najmä vlastné zdravie a neohrozujme zdravie ostatných, dodržiavajme opatrenia pre zlepšenie situácie.

Posledná zmena na Nedeľa, 25 Október 2020 17:59  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články