Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Európske solárne dni 2020

Európske solárne dni 2020

E-mail Vytlačiť PDF

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza sa už viacero rokov zapája do kampane európskych solárnych dni. Ide o aktivity, ktoré zdôrazňujú nenahraditeľnú rolu nášho Slnka pre život na Zemi a podporujú rôzne formy využívania solárnej energie. Solárne dni sa konajú každoročne v máji, tento rok ale pre jarnú vlnu pandémie boli preložené na jeseň.

Sme aktuálne najlepšia ambasádorská škola EPAS, Euroscola, škola UNESCO, UNICEF, IT akadémia, uznávame ochranu klímy, biodiverzitu, kvalitu života a ochranu životného prostredia. Pri tejto príležitosti sme pre vás pripravili "solárny" kvíz cez formuláre Google.. Zapojte sa a získajte vecné ceny :). Tu je link na náš kvíz https://bit.ly/2TfYsnI
V stredu 28. októbra 2020 vyvrcholia európske solárne dni na našej škole vyhlásením výsledkov dotazníka, výsledkov súťaže v tvorbe plagátov, školskou udalosťou a videokonferenciou. Žiaci a vyučujúci prvého a druhého ročníka sa prihlásia na cisco webex o 11.15 cez link https://oapdsk.webex.com/meet/kadlecikova. Žiaci a vyučujúci tretieho a štvrtého ročníka sa prihlásia na cisco webex o 12.00 cez ten istý link. Záštitu nad podujatím má RNDr. Eva Kadlečíková, koordinátorka informatizácie, mediálnej gramotnosti a tvorby projektov.

Pozdravuje vás a krásne slnečné dni vám želá organizačný tím ESD - RNDr. Kadlečíková, Ing. Krajčíková a kolektív šikovných a iniciatívnych žiakov OA Prieivdza.

Posledná zmena na Utorok, 27 Október 2020 16:41  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články