Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Voľby do Rady školy

Voľby do Rady školy

E-mail Vytlačiť PDF

Trenčiansky samosprávny kraj ako zriaďovateľ školy vyhlásil nové voľby do Rady školy OA Prievidza podľa vyhlášky 291/2004 v aktuálnom znení. Voľby dvoch pedagogických zamestnancov a jedného nepedagogického zamestnanca sa už uskutočnili, taktiež TSK delegoval štyroch zástupcov, poslancov zastupiteľstva TSK. V najbližšom období  ešte Žiacka školská rada zvolí zástupcu žiakov a traja zástupcovia rodičov budú zvolení vo voľbách rodičov školy. Vážení rodičia, pozývame vás, nech sa páči zúčastniť online volieb zástupcov rodičov do Rady školy OA Prievidza, ktoré sa uskutočnia tajným hlasovaním rodičov žiakov našej školy cez EduPage od 18. 11. 2020 16.00 do 19.11.2020 do 16:00.

Hlasovanie nájdete v ľavej ponuku Komunikácia, Prihlasovanie. Hlasovať môžete internetom z rodičovského konta aplikácie Edupage. Každý rodič, ktorý nemá vytvorené rodičovské konto, môže oň požiadať zaslaním emailu na Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript. . Škola Vám vytvorí konto, ktoré si nasledovne aktivujete. Hlasovanie je tajné. Hlasovať môže za každého žiaka iba jeden zákonný zástupca. Hlasovaním vyberáte maximálne troch kandidátov z radov rodičov študentov našej školy. Prosíme o váš hlas, ak by sa volieb nezúčastnila nadpolovičná väčšina oprávnených voličov, riaditeľ školy by musel vyhlásiť opakovanú voľbu. Ďakujeme.

Posledná zmena na Utorok, 17 November 2020 18:02  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články