Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Predvianočný čas – čas na lásku a radosť z obdarovania

Predvianočný čas – čas na lásku a radosť z obdarovania

E-mail Vytlačiť PDF

Uplynulých dňoch naša Žiacka školská rada zrealizovala dve podujatia, ktorými dokázala, že škola ani v mimoriadnom období nie je len o učení, o zbieraní nových vedomostí, ale o dobrých a láskavých srdciach.

V pondelok 29. novembra sme odovzdali prievidzskej pobočke Úsmev ako dar k Mikulášu dve  veľké tašky sladkostí, ktoré spoločne žiaci a ich učitelia vyzbierali pre deti zo sociálne znevýhodneného prostredia z nášho Trenčianskeho samosprávneho kraja.

V priebehu celého týždňa zároveň finišovalo úsilie celej školskej komunity, aby sme sa ako škola zapojili aj do zbierky, ktorá je zas určená slovenským seniorom. Rozhodli sme sa prispieť aspoň niekoľkými krabičkami do zbierky Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok. Zdalo by sa, že to bude ľahké – veď našim cieľom bolo odovzdať asi 10 škatuliek, lenže polovica tried bola až do utorka 27. novembra na dištančnom vzdelávaní, a tak napĺňanie škatuliek pokračovalo akosi pomaly.  Lenže keď sa veľmi chce, tak sa dá...

Nakoniec sme v piatok 3. decembra organizátorom zbierky odovzdali 32 škatuliek plných lásky. Ich obsah zodpovedá tomu, ako sme ku zbierke pristúpili – je bohatý na lásku, nápaditosť a radosť z obdarovania. Všetci naši darcovia veria, že tá ich krabička niekomu prinesie naozajstnú radosť a pocit lásky.

Ďakujeme všetkým - žiakom, rodičom, pedagógom za bohaté príspevky, lebo bez vašej podpory by to skutočne nešlo. Osobitná vďaka patrí p. K. Ďurčovej a tým ostatným ľuďom s veľkým srdcom, ktoré zbierku Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok organizujú už 4. rok.  

Posledná zmena na Utorok, 07 December 2021 16:47  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články