Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Programujeme s micro:bitom

Programujeme s micro:bitom

E-mail Vytlačiť PDF
Koncom marca 2022 (30.3.2022) sa naše dievčatá z I. A stali na pár hodín programátorkami - využili sme ponuku Aj Ty  v IT realizovať u nás workshop Programujeme s micro:bitom. Aj bez veľkých znalostí programovania sa našim dievčatám podarilo vyrobiť veselé veľkonočné pohľadnice s blikajúcimi led svetielkami.
Bol to tento školský rok už druhý workshop s Aj Ty v IT, zaujímavý, poučný, zábavný. Ďakujeme obom lektorom a zas niekedy dovidenia :)
Postrehy našich študentiek:
Sandra: Za mňa super. Najprv som sa bála že čo to bude, ale potom má to začalo baviť. Stále to bolo zaujímavejšie a zaujímavejšie . Ďakujem za takúto skúsenosť:)
Ivana. Zistila som ako fungujú určité veci v informatike a tiež, že na to treba trpezlivosť a snahu. Lektori boli ochotní nám pomôcť, keď sme potrebovali. A ako pamiatku máme krásneho zajačika.
Posledná zmena na Streda, 13 Apríl 2022 06:10  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články