Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Vynikajúce celoslovenské úspechy našich žiakov

Vynikajúce celoslovenské úspechy našich žiakov

E-mail Vytlačiť PDF

Tento týždeň sme držali palce našim žiakom v celoslovenských kolách významných postupových súťaží stredoškolských odborných zručností. A oni nám a širokej verejnosti opäť potvrdili vysokú úroveň a kvalitu vzdelávania na OA Prievidza. 

Blahoželáme Patrikovi Grolmusovi z III. A ku štvrtému miestu na celoštátnej súťaži SOČ v Bardejove. Blahoželáme aj Nine Šujanovej zo IV. B v celoštátnej súťaži Mladý účtovník. Ich úspech je aj úspechom učiteliek, ktoré ich pripravovali. Tieto výsledky spolu s nedávnymi mimoriadnymi výsledkami v Spracovaní informácií na počítači (prvé, druhé, tretie a ďalšie miesta), v testovaní ECDL, OĽP, jazykových, športových a v iných súťažiach nás tešia, zaväzujú a povzbudzujú hrdosť na našu školu. Gratulujeme, ďakujeme za reprezentáciu školy. Blahoželáme aj rodičom, že majú výnimočné deti, ktoré im aj takto vracajú lásku a starostlivosť a odvďačujú sa im za vytváranie  podmienok počas štúdia na OA Prievidza.

Posledná zmena na Piatok, 29 Apríl 2022 12:49  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články