Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Vianočný bazár poďakovanie

Vianočný bazár poďakovanie

E-mail Vytlačiť PDF

 21. 12. 2009 sa uskutočnil už 10. ročník tradičného Vianočného bazáru, ktorý bol tento rok spätý aj s oslavou 10. výročia existencie časopisu A Team. Tento rok sme chceli byť však trošku netradičný, preto sme  všetci vytvorili predajné miesta na prízemí našej školy, otvorili sme si vlastnú kaviarničku a palacinkáreň. A dúfam, že ste si prečítali aj nové číslo časopisu A-Team, či podporili iniciatívne dievčatá zo študentskej firmy Progres. Verím, že nás všetkých potešil aj krátky  spevácky program našich nádejných speváčiek, ktorý ukončil naše vianočné podujatie.

Touto cestou by sme sa chceli poďakovať tým, ktorí sa podieľali na jeho organizácií a vo svojom voľnom čase pripravili, určite aj s podporou svojich najbližších, rozličné dobroty - koláčiky, vianočné pečivo, palacinky, hot-dogy..., vyzdobili si stánky, obsluhovali v kaviarničke. Spolu sme vyzbierali 210 Smile, ktoré členovia Študentského parlamentu prerozdelia po vianočných prázdninách.

Pekné Vianoce a PF 2010. Mgr. Hraňová, B. Dzinová, I. Balážková

Posledná zmena na Pondelok, 08 Február 2010 10:24  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články