Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Uskutočňujeme program finančnej gramotnosti

Uskutočňujeme program finančnej gramotnosti

E-mail Vytlačiť PDF

Naša OA Prievidza, najlepšia stredná odborná škola v regióne je nielen kvalitná, atraktívna, priateľská, inšpiratívna. Vyniká aj jednou zaujímavou a skvelou vlastnosťou. Radi podnikáme vlastné aktivity (rôzne Dni, exkurzie, súťaže, kurzy, prehliadky...). Tiež sa zapájame do mnohých iniciatív a projektov, ktoré považujeme za dôležité pre celú spoločnosť, región, našich žiakov. Nielenže sú dôležité a prospešné pre výchovu a vzdelávanie mladých ľudí, zároveň spestrujú, obohacujú náš školský vzdelávací program. Máme na mysli napríklad Kvapka krvi, zbierky, ISIC, ECDL, UNESCO, EPAS, duál, UNICEF, H3KNISA, Seeds a mnoho iných. 

V programe FinQ ide o nanajvýš aktuálne vzdelávanie žiakov a učiteľov o financiách.  Finq je viacročný, komplexný program finančného vzdelávania pre školu a vedie nás ku správnym finančným rozhodnutiam. Počas uplynulých  mesiacov vzdelávací program absolvovalo 15 našich učiteľov a v dňoch 6. a 7. februára budú ukončovať svoje inovačné vzdelávanie na sústredení v Piešťanoch. Bez toľkých učiteľov v škole nemôžeme prezenčne vzdelávať. Z tohto dôvodu budeme v pondelok a utorok 6. a 7. 02. 2023 mať dištančné vzdelávanie, žiaci ostanú doma a budú sa riadiť riadnym rozvrhom a pokynmi svojich učiteľov.  Veríme v celkové pozitívne dopady a výsledky inovačného vzdelávania učiteľov našej školy a ďakujeme za porozumenie. 

Posledná zmena na Štvrtok, 09 Február 2023 13:50  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články