Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality BESEDA - 3. a 4. ročník - pondelok 2.5.

BESEDA - 3. a 4. ročník - pondelok 2.5.

E-mail Vytlačiť PDF

 Beseda s pánom Krištofovičom je určená študentom 3. a 4. ročníka, uskutoční sa v DK v čase 5. a 6 vyučovacej hodiny.

"Pracujem s budúcnosťou, nie s minulosťou, nerobím terapiu, nehľadám slabosti, ale hľadám zdroje, ktoré má človek v sebe a tie chcem rozvíjať"  - Peter Krištofovič      

Špičkový školiteľ a motivátor, vzdelávanie a sebarozvoj je pre neho životná filozofia a k tomu vedie aj svoje okolie a iných ľudí. Vo svojich 37 rokoch stojí na čele spoločností, ktoré dosiahli v roku 2006 obrat 1 mld. Sk.Založil najväčšiu slovenskú poradenskú spoločnosť, ktorá expandovala na Ukrajinu, do Čiech, Rumunska a Ruska. Je finalistom súťaže podnikateľ roka 2009, na Ukrajine patrí na rebríček TOP 100 manažérov, v Rumunsku bol ocenený titulom Najlepšia firma roka 2008 vo svojom odbore. Na začiatku jeho biznisu stál Tomáš Baťa. Hoci na prvý pohľad nemajú obuv a finančné poradenstvo veľa spoločného, na myšlienkach obuvníckeho gigantu založil Peter KRIŠTOFOVIČ najúspešnejšiu firmu svojho typu v Európe. Dnes tento netradičný slovenský biznismen tvrdí: "Chcem učiť Američanov reformy.“ Salve Group, pod vedením Petra Krištofoviča, buduje unikátnu sieť zabezpečujúcu finančné produkty v Slovenskej republike, na Ukrajine a Rumunsku.

Salve Group je európska finančná skupina zaoberajúca sa distribúciou finančných produktov v strednej a východnej Európe. Vlastní samostatné firmy, ktoré sa zaoberajú nezávislým finančným poradenstvom a predajom finančných produktov. Materskou spoločnosťou je Salve Group London Ltd., ktorá vznikla v roku 2003 so sídlom vo Veľkej Británii.Salve Group je nezávislou spoločnosťou bez akýchkoľvek kapitálových, zmluvných alebo personálnych väzieb na tvorcov finančných produktov (banky, poisťovne alebo iné finančné skupiny).Salve Group a firmy zo skupiny disponujú kapitálom zahraničných investorov. Finanční investori priniesli stabilné zázemie a kontakty na silných medzinárodných hráčov z oblasti financií.

P. Krištofovič podporuje stavbu študentskej ubytovne v Keni, pravidelne píše glosy do Hospodárskych novín.Žije so svojou manželkou a 2 dcérami striedavo v Bratislave a v Los Angeles, je úspešným mladým človekom, ktorému jeho finančná nezávislosť umožňuje tráviť množstvo času so svojou rodinou. Viac informácii:

Posledná zmena na Piatok, 29 Apríl 2011 20:30  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články