Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality “MÚDRA TAŠKA” M. Hrdej vyhrala celoslovenské finále!

“MÚDRA TAŠKA” M. Hrdej vyhrala celoslovenské finále!

E-mail Vytlačiť PDF
Najlepší študenti z krajských kôl súťaže Môj nápad pre región postúpili do celoslovenského finále – Môj projekt pre región, ktoré sa uskutočnilo 21. júna 2011. Súťažiaci prezentovali počas svojej prezentácie v trvaní 10-15 min svoj už ani nie nápad ako zrealizovaný projekt. K svojej prezentácií podobnej z krajského kola pripojila záverečnú – realizačnú fázu projektu z praxe (jeho uplatnenie, využitie, ...) Po skončení všetkých prezentácií určila porota víťaza - stala sa ňou Marianna Hrdá z II. D triedy Obchodnej akadémie v Prievidzi. Blahoželáme a ďakujeme.

V rámci programu Podnikanie v cestovnom ruchu neziskovej organizácie Junior Achievement Slovensko v časti “Môj nápad pre región” získala 17. mája 2011 študentka Obchodnej akadémie v Prievidzi Marianna Hrdá z II.D s projektom „MÚDRA TAŠKA – propagačné materiály ZOO Bojnice” /vedúci práce Stanislav Malega/ na krajskej súťaži v Nitre 1.miesto. V piatich krajských kolách súťažilo 59 študentov so svojimi prácami z oblasti cestovného ruchu. Marianna Hrdá postúpila medzi finálovú 12-tku, ktorá sa stretne 21. júna 2011 v Banskej Bystici na celoslovenskom súťaži. “MÚDRA TAŠKA” je projekt, v ktorom Mariana pripravila propagačné /nálepky, záložky, mapka/, vzdelávacie /básničky, pesničky, krížovky/ a zábavné materiály /masky, maňušky, pexeso/ a pre deti, návštevníkov ZOO Bojnice. K úspechu blahoželáme!

Posledná zmena na Streda, 21 September 2011 11:32  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články