Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality DEŇ EURÓPY - netradične - 7. 5. 2012

DEŇ EURÓPY - netradične - 7. 5. 2012

E-mail Vytlačiť PDF

 V pondelok 7. mája 2012 si žiaci aj učitelia OA Prievidza opäť pripomenú - už po piatykrát – DEŇ EURÓPY. Deň Európy OA Prievidza bude netradičný – namiesto vyučovania sa stretneme na Námestí Slobody v Prievidzi na podujatí tancujPD.eu 2012. Nad podujatím okrem riaditeľa školy Mgr. Ľ. Vidu prevzala záštitu aj JUDr. Katarína Macháčková, primátorka mesta Prievidza.

 Naším zámerom je oslava Dňa Európy ľudovým tancom z hornej Nitry kalamajkou, ktorý sa naučí každý v priebehu niekoľkých minút. Na spoločné tanečné vystúpenie pozývame nielen Vás, žiakov našej školy, ale širokú verejnosť mesta Prievidze, ako aj sčítacích komisárov pre slovenské rekordy.

Podujatie bude doplnené sprievodnými aktivitami – Európske solárne dni, súťažou  o najkrajší plagát k podujatiu, rôznymi súťažami, napr. o najoriginálnejšie oblečenú skupinu/triedu našej školy, o najpočetnejšie zastúpenú triedu; pripravujú sa ankety pre žiakov školy... Oceníme aj  najmladšieho a najstaršieho účastníka. Na víťazov už teraz čakajú pekné ceny. Veríme, že na takýto veselý DEŇ EURÓPY budeme všetci radi spomínať. 
Podrobnejšie informácie - pokyny k organizácii, k oblečeniu účastníkov, text kalamajky, ako aj video k nácviku, naše ankety - nájdete na www.kalamajka.tk alebo na www.gmail.com, meno používateľa: smevskoleab, heslo: mstanislav, email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript. .  
Pozor študenti – SÚŤAŽ! Deň Európy bude naša škola aj mesto Prievidza oslavovať netradične tancom kalamajka na Námestí slobody v Prievidzi. Pretože naša škola spolu s mestom Prievidza je hlavným organizátorom tohto podujatia, radi by sme Vás oslovili, aby ste využili svoj výtvarný a grafický talent a pozývame Vás do súťaže o najlepší plagát pre tancujPD.eu 2012 ktorým by sme mohli informovať všetkých o tomto podujatí – občanov, základné, stredné školy atď. Na plagáte by sa mali objaviť základné informácie o tancujPD.eu 2012 - dostupné na www.kalamajka.tk Termín ukončenia plagátovej súťaže je 30. apríl 2012, návrhy plagátov pošlite mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spambotmi. Ak ju chcete vidieť, je potrebné aby ste mali zapnutý JavaScript. . Cena pre víťaza: 15 € poukážka do OC Tesco!!!
Posledná zmena na Štvrtok, 19 Apríl 2012 07:14  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články