Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality POSILŇOVŇA V ZELENOM - PODPORTE SVOJU ŠKOLU

POSILŇOVŇA V ZELENOM - PODPORTE SVOJU ŠKOLU

E-mail Vytlačiť PDF

Vážení rodičia, milí žiaci, kolegovia, chceme vás po roku požiadať o podporu a spoluprácu. Naša škola ešte v lete podala projekt v grantovom programe SPPpoločne, ktorý sa volá POSILŇOVŇA V ZELENOM. Cieľ projektu je jasný - chceme za pomoci grantu vybudovať v areáli školy malú vonkajšiu posilňovňu. Vybrali nás do užšieho hlasovania, v ktorom rozhoduje verejnosť.

Boli by sme radi, keby ste za náš projekt zahlasovali na stránke http://www.sppolocne.sk/sk/hlasuj-za-projekty/, SPP pre domovinu, skupina Západ a volá sa Posilňovňa v zelenom. Treba postupovať podľa pokynov, ktoré sú na stránke uvedené. Veríme, že nás do 3. októbra 2016 podporíte. Ďakujeme :) 

Posledná zmena na Utorok, 20 September 2016 17:09  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články