Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality OA Prievidza žiakom zabezpečí dištančné vzdelávanie

OA Prievidza žiakom zabezpečí dištančné vzdelávanie

E-mail Vytlačiť PDF
Na Slovensku je mimoriadna situácia a núdzový stav. Ústredný krízový štáb prijíma kvôli koronavírusu obmedzujúce preventívne opatrenia, ktoré radikálne ovplyvňujú všetky oblasti života nášho štátu. Zavedenie hraničných kontrol, zatvorenie medzinárodných letísk, školských, sociálnych a kultúrnych zariadení, úradov, športovísk, živností, obchodov, povinná karanténa pre ľudí prichádzajúcich zo zahraničia a iné...

Najmenej na štrnásť dní od pondelka 16. marca do 27. marca 2020 sú zatvorené všetky školy, univerzity, predškolské zariadenia. Samozrejme aj naša Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza. Maturity a iné školské podujatia sa preto zatiaľ posúvajú na neskôr. Prijmime to, že z globálneho hľadiska sú teraz dôležitejšie iné veci - osobná hygiena a disciplína, súdržnosť v rodine, solidarita so zdravotníkmi a inými čo musia pracovať, empatia s chorými a viac ohrozenými obyvateľmi našej republiky, Európskej únie a sveta.

Škola zabezpečuje všetky nevyhnutné veci pre chod organizácie. Naši učitelia budú žiakom posielať rôzne úlohy, testy, učebné materiály, pokyny, odporúčania čo a ako sa môžu naučiť aj z domu. Využívajme pestré dostupné technické možnosti a informačné zručnosti, ktoré náhle získali ešte väčší význam pre svetovou epidémiou vynútený bezkontaktný spoločenský život.

Pravidelne sledujme dostupné informácie na internete, sociálnych sieťach, v televízii, rozhlase. Vyhodnocujme ich vlastným zdravým rozumom, nešírme hoaxy a nepravdy. Neriskujme ochorenie, neohrozujme prípadnou infekciu druhých, nosme rúška.

Ďakujem a oceňujem, že budete disciplinovane dodržiavať všetky nariadené preventívne opatrenia. Prajem vám pevné zdravie, pokoj, priaznivé podmienky na štúdium a život 24 hodín a 7 dní v týždni len doma. Teším sa na spoločné stretnutia po dlhom odlúčení.

Mgr. Ivan Kadlečík, riaditeľ školy
 

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články