Obchodná akadémia, F. Madvu 2, Prievidza

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Aktuality Lyžiarsky kurz sme tento rok pre 1. ročník zrušili

Lyžiarsky kurz sme tento rok pre 1. ročník zrušili

E-mail Vytlačiť PDF
OA Prievidza s penziónom Ski Jezersko spolupracuje na organizovaní lyžiarskych kurzov takmer 30 rokov. Každoročne sme konali dva alebo jeden turnus ku obojstrannej spokojnosti. 
Posledné dva roky sme kurzy nemohli konať pre pandémiu, tento rok (2022/2023) sme od začiatku roka robili všetky kroky pre úspešné uskutočnenie jedného turnusu pre 45 žiakov v termíne 20. - 24. marca 2023:
- urobili sme prieskum záujmu žiakov 1. ročníka v septembri 2022
- v eduzbere sme požiadali o finančný príspevok pre 45 žiakov, od ministerstva školstva
- telefonicky sme koncom roka 2022 rokovali o predpokladanom termíne v Ski Jezersko: šlo buď o dva turnusy v januári alebo jeden turnus v marci. Najmä kvôli cene pre žiakov sme rozhodli o marcovom termíne
- urobili sme prieskum trhu kvôli zisteniu predpokladanej hodnoty zákazky, dopravu aj samotný kurz (totiž ak by PHZ presiahla 10 tisíc bez DPH, museli by sme požiadať zriaďovateľa o VO cez elektronickú platformu so zverejnením)
- požiadali sme 23. februára RUVZ v Poprade o posúdenie zotavovacieho podujatia
- mali sme dva telefonáty z RUVZ Popradu, ktoré nám podmieňovali organizáciu podujatia, čo sme mali doplniť do žiadosti do 10.3. (meno zdravotníka z našej školy a upresnenie stravovania a ubytovania)
- Keďže sa nám napriek všetkej snahe (zo 45 prihlásených sa aktuálne záväzne nahlásilo len cca 20) nepodarilo splniť požiadavky RUVZ v Poprade, tiež pre ďalšie organizačné a personálne prekážky, z bezpečnostných a disciplinárnych dôvodov, pre aktuálne nestabilné počasie, choroby a vyššiu moc, sme sa nakoniec, v piatok 10. marca rozhodli, že podujatie musíme zrušiť.
 
Prvý ročník sa teda bude v týždni 20. - 24. marca učiť podľa riadneho rozvrhu. Ďakujeme za pochopenie a veríme, že ďalšie roky budeme opäť môcť organizovať naše tradičné lyžiarske kurzy. V novom formáte, podľa najnovšej legislatívy, bez veľkých prekážok  a bezpečnostných rizík,  bez ohrozenia zdravia a disciplíny, pre potešenie a úžitok všetkých zúčastnených.
Posledná zmena na Pondelok, 13 Marec 2023 17:20  

Erasmus+

COVP

WORKI projekt

Duálne vzdelávanie

Národná sústava kvalifikácií

OA a SOŠL Opava

Člen Siete Pridružené školy UNESCO

ISIC

 

 

Ambasádorská škola EP

 

 

Škola priateľská k deťom

 

 

Poradca pre školy

Overovanie kvalifikácií

Základné informácie

Obchodná akadémia, F. Madvu 2, 971 29 Prievidza. Zriaďovateľ školy: Trenčiansky samosprávny kraj, K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín. Riaditeľ školy: Mgr. Ivan Kadlečík - ivan.kadlecik@oapd.tsk.sk IČO: 00162094 telefón: 046/5438118 fax: 046/5430691 instagram: https://www.instagram.com/oaprievidza/ facebook: https://www.facebook.com/oaprievidza.sk

Euroscola

Súvisiace články